Снимка: БулфотоВалери Божинов спази обещанието си и дари пари в помощ на бившия

...
Снимка: БулфотоВалери Божинов спази обещанието си и дари пари в помощ на бившия
Коментари Харесай

Валери Божинов дари 19 000 лева на Левски

Снимка: Булфото

Валери Божинов  спази обещанието си и подари пари в  помощ  на някогашния си тим  Левски.

Нападателят, който сега е част от втородивизионния италиански Пескара, преведе по сметката на клуба 19 140 лв.. Той се трансформира в следващият някогашен състезател на " сините ", който се включва в акцията с дарения.

Пред " Гонг " Божинов разяснява и обстановката в клуба, като изрази поддръжката си към  Наско Сираков , който преди седмица намерено изиска акциите на клуба, написа dunavmost.com.

" Единствено искам  Левски  да бъде избавен. Това е желанието на всички хора, които обичат този огромен клуб. Прави ми усещане, че доста хора изричат мнение. Ок, хубаво приказват, само че в този миг не са нужни доста приказки, а каузи.

Наско Сираков  поема отговорност. Той и Тити Папазов единствени показаха подготвеност да вземат акциите. Познавам  Наско Сираков . Той е човек, който има доста триумфи в  Левски . Всички помним мачовете в групите на Шампионска лига и Лига Европа. Вярвам, че Сираков има силите и опциите да помогне на  Левски . Щом е изискал акциите, значи има проект.

За  Левски  няма " аз ", а единствено " ние ". Няма " аз направих това, има ние направихме това ". Само по този начин може да има триумфи.  Левски  може да бъде избавен от почитателите. Ако един милион последователи дадат по 1 лев, това са 1 милион лв.. Ако дадат по 10 лв., това са 10 милиона. Виждате, че кой с каквото може, оказва помощ.

Не желая да се меся в политиката, тъй като не ми е работата. Желанието ми е  Левски  да бъде избавен и България да бъде добре, както в този миг. Васил Божков е рационален човек. Той е врял и кипял във футбола. Дано да направи най-хубавото за  Левски . Сега няма опция да оказва помощ, защото има проблеми, само че може да го направи като даде акциите на  Наско Сираков .

Вярвам, че  Левски  няма да последва ориста на ЦСКА. С тези почитатели, които са зад клуба,  Левски  не може да банкрутира. Призовавам всички хора, които имат опция, да продължат да оказват помощ ".

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*:Парола*
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР